Bereikbaar op +31 0348 55 7674

Over accent

>Opvallende promotieartikelen met uw logo om een onvergetelijke indruk achter te laten

Promotionele artikelen, relatiegeschenken, werk- en bedrijfskleding, u kunt het zo gek niet bedenken of Ron Klever van Accent Promotions en Accent Bedrijfskleding heeft adviezen en ideeën voor uw bedrijf. Met bijna twintig jaar ervaring kunt u zeker zijn van een passend geschenk voor uw promotionele actie of geschikte en veilige bedrijfskleding. Vanzelfsprekend voorzien wij alles van uw logo of reclameboodschap. Vooraf maken wij altijd een werktekening van het product met uw logo, zodat u ziet hoe het wordt.

‘Nee’ verkopen wij niet. We denken mee, zijn betrokken en zorgen voor een oplossing. Door directe lijnen kunnen we snel leveren en wij controleren alles persoonlijk.

Wilt u iets speciaals en weet u even niet wat? U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, wij hebben altijd goede ideeën. Daarover willen wij graag met u brainstormen.

Met Accent Promotions en Accent Bedrijfskleding legt u altijd het goede accent.

Assortiment

We leveren meer dan 40.000 artikelen, vanaf 1 stuk tot heel veel, vaak uit voorraad. In nauwe samenwerking met fabrieken in Portugal, Turkije en het Verre Oosten kunnen wij snel mooie ‘custom made’ producten en kleding verzorgen. Én wij kunnen de artikelen voor u van een mooie (geschenk)verpakking voorzien.

Prijzen

Prijzen in de catalogi op deze website zijn veelal adviesverkoopprijzen per stuk, zonder bedrukking. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper meestal per stuk. Neem contact met ons op voor een passende aanbieding. Met of zonder opdruk, gravure of borduring, wij vertellen u de prijs. De prijzen zijn altijd exclusief BTW.

Offerte aanvragen?

Om zo snel en volledig mogelijk een aanbieding te kunnen maken, vragen we u alvast wat gegevens in te vullen:
Product:
Kleur:
Aantal:
Prijs / budget per stuk:
Levertijd:
Bedrukking:
Kleur(en) opdruk:
Als mogelijk logo of opdruk bijvoegen.

Levertijd

Door onze nauwe contacten met importeurs kunnen wij zeer snel leveren, waar mogelijk binnen enkele dagen. Standaard levertijd van blanco producten die voorradig zijn, is circa 2 weken. Laat ons kijken of uw leverdatum haalbaar is.

Op zoek naar dat ene product...

Op deze site staan al meer dan 40.000 artikelen. Toch is dit niet volledig. Neem contact met ons op wanneer u een product niet kunt vinden of als u geen tijd heeft om te zoeken.

Contact

Bel of mail voor een afspraak:
0348 557674, ron@accentpromotions.nl